Notícies

Notícies

17/01/2012

L’Associació Gourmets de Tarragona atorga el premi Gastronia 2011 al celler Clos Barennys, de la DO Tarragona.

L’Associació de Gourmets de Tarragona va celebrar el divendres 13 de gener en el restaurant del Club Nàutic de Salou una nova edició del sopar de lliurament del premi “Gastronia 2011”, el trofeu que lliuren anualment al millor restaurant i al millor vi de l’any passat tastat en els sopar mensual que realitzen en diferents establiments de la demarcació.

En l’apartat de la millor beguda dels sopar realitzats durant l‘any passat i el trofeu Bacus, que aquest any té un nou disseny del artista joier tarragoní, Joan Blazquez, ha anat a parar a un celler de la DO Tarragona, concretament al Celler Clos Barenys de Vila-seca, sent el seu director, Antoni Corrales, qui va recollir el guardó lliurat pel President dels Gourmets, Emili Mateu, que va recordar l'excel•lent maridatge que aquests vins de la DO Tarragona van fer en el sopar celebrat a L’Orangerie, de les mateixes bodegues situades en aquesta localitat de Vila-seca. En quant al millor restaurant de l’any passat per aquesta associació, el premi Gastronia 2011 va ser pel Blanc de Blancs d’Amposta, seguit de l’Arcs de Tarragona i el Molí de Cal Tof del Vendrell.