Notícies

Notícies

25/11/2011

Bràfim (Alt Camp) celebra aquest diumenge la IX Festa del Vi Jove amb un complert esmorzar per a tots els assistents

Es podran tastar els vins novells de la collita 2011 que es comercialitzen amb la marca Puig Rodó (DO Tarragona)

A Bràfim, a la comarca de l’Alt Camp, aquest diumenge, dia 27 de novembre, a partir de les 10 hores del matí, se celebrarà la tradicional Festa del Vi Jove i de l’Oli Nou on tothom podrà tastar els vins novells d’aquesta verema 2011 que elabora la Cooperativa Agrícola de Bràfim.
La diada, que se celebra des de fa nou anys, anirà acompanyada d’un complet esmorzar a un preu simbòlic de 3 euros, on la marca Puig Rodó (DO TARRAGONA) serà la protagonista, un vi caracteritzat per la gran aroma afruitada. Aquesta festa estarà acompanyada del nou oli de la collita d’enguany on també el podrem degustar fins a llepar-nos els dits amb unes llesques de pa torrat.


Els vins Puig Rodó es podran adquirir posteriorment al costat d’altres productes amb certificat d’origen a l’Agrobotiga de l’Agrícola de Bràfim.

La vila de Bràfim pertany a la Comarca de l’Alt Camp, es troba situada a la banda dreta del riu Gaià, a 10 quilòmetres de Valls i a uns 20 de Tarragona. També cal destacar que es troba dins la ruta del Císter, entre els grans Monestirs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges